Parada si subventii

Au fost 200 de homosexuali speriaţi şi 1000 de poliţişti. După matematica mea, au căzut cinci poliţişti la un homosexual. Au fost mulţi poliţişti pentru că s-au aşteptat la mai mulţi băieţi veseli ieşiţi în stradă.

Ouăle nu s-au aruncat pentru că sunt scumpe, iar cele roşii de la Paşti, s-au mâncat. A fost un marş liniştit…

Liniştită a fost şi biserica. Ocupaţi până peste cap cu campania electorală, creştinii şi-au pus la gât fulare roşii, galbene, portocalii, albastre. Dacă-i priveai de departe, culorile fularelor semănau cu un curcubeu, simbolul epilaţilor cu peruci.

Vorba unui parlamentar, biserica trebuie să facă „ciocu mic” pentru că ia bani de la stat, pentru că statul plăteşte salarii, statul zideşte biserici la orice colţi de stradă, iar homosexualii plătesc impozit la stat.

Biserica trăieşte sindromul Lot, ce stătea la poarta Sodomei, lucru ce atestă că era băgat în politică ca Rambo în latrina din Vietnam şi îi numea pe homosexualii care îi erau electorat „fraţi” (Genesa 19:7).

Biserica tace vinovat. De douăzeci de ani îşi ascunde foştii turnători, de douăzeci de ani se ocupă cu retrocedări şi coli funciare. Posturile se vând pe bani, simonia e mai actuală ca oricând, suntem dezbinaţi şi leneşi, participăm la liturghii şi programe, iar duminică ne vom duce la vot.

Biserica de azi, lumească şi ocupată cu nimicuri nu mai are mandatul moral să iasă în stradă şi să mărşăluiască, spălându-şi ruşinea, contra lesbienelor în curând mămici prin procură.

De aceea cred că trezirea va veni prin oameni din afara celor cu subvenţii de la stat. Va fi trezire spirituală în România pentru că trezirea vine atunci când ne-am săturat de mâncat găinaţ de porumbel ca leproşii din cetatea asediată…

Găinaţ de porumbel în loc de pop-corn, privind filmul orwellian cu defilarea coloraţilor…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s