Cocoşii trădării..

E dimineaţă de ianuarie înfrigurat. Zorile dimineţii fugăresc solii nopţii prin livezile îngheţate ale satului. Pământurile umblătoare, purtătoare de gânduri, îşi savurează, încă din plin, dulcele somn al dimineţii.

Natura cucăie şi ea încleştată în temniţa îngheţului. Până şi focul din sobă, cu flăcările obosite din tura de noapte, adormi asfixiat în propriu-i fum.

E linişte. Nimeni nu-şi părăsi încă culcuşul cald al nopţilor de iarnă, până şi vitele rumegau somnoroase culcate-n paie. Doar în coteţul găinilor se auzi forfotă, cocoşii îşi căutau gama pentru a fredona o melodie tristă, melodia trădări. Cântă nebăgaţi în seamă de 2000 de ani, vrând parcă să tragă clopotele trezirii într-o lume a trădării.

Lume ce a trădat pe Creatorul ei, pe DUMNEZEU, înlocuindu-L cu tot felul de surogate şi maimuţe darwiniste, spălând astfel creierele oamenilor cu otrava evoluţionistă.

Lume ce a trădat valorile şi legile morale lăsate de Dumnezeu, înlocuindu-le cu legi izvorâte din minţi diabolice întunecate, mirosind a creier ars în flăcările iadului.

Creştini ce-mprăştiem viermii nemorţi ai „eului” prin Biserica Domnului, trădându-I iubirea jertfitoare de pe altarul Golgotei.

Pocăiţi ce ne încălzim ţărâna firii pământeşti la focul trădător al lumii, cu capul pierdut în perna moale a doctrinei „diazepamului”, neauzind cocoşii răguşiţi cântându-ne trădarea.

„Şi astfel a fost o seară şi apoi o dimineaţă”, dar s-ar putea ca zorile dimineţii să nu mai bată-n poarta vieţilor noastre şi atunci e dramă cu miros de „geaba”.

Sub ţărâna remuşcărilor, într-un colţ de cimitir, cocoşii nu se mai aud.

Trezeşte-ne, Doamne, până nu-i târziu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s